Аджапсандал
862
інгредієнти:
- Баклажан 2 шт
- Перець болгарський 3 шт
- Помідор 1 шт
- Цибуля червона 0.5 шт
- Часник 0.5 зуб.
- Сіль
- Оцет (або лимонний сік) 0.5 ст.л.
- Масло рослинне
Беремо основні інгредієнти: баклажани та перець.
Запікаємо в духовці баклажани.
Запікаємо перець.
Один великий помідор обдаємо окропом і знімаємо шкірку.
Баклажани та перці очищаємо від шкурок.
Ріжемо баклажани, перець, помідор, цибулю червону Кримську. Солимо, додаємо сік лимона і заправляємо рослинною олією.
Рецепты салатов на любой вкус - салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.
Как приготовить летний салат: рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
оригинальные салаты из морепродуктов
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі