Адаптована паелья
- Морепродукти (морський коктейль) 0.5 кг
- Помідор 2 шт.
- Локшина рисова скляна 0.25 пач.
- Часник 5 зуб.
- Базилік
Часник очистити і розрізати часточки навпіл, помідори натерти на тертці, базилік помити і нарізати.
На сковорідку налити оливкову олію, обсмажити часник до золотистої скоринки, часник потрібен для запаху, тому після обсмажування можна вийняти.
Як часник зазолотиться, додати помідори натерті на тертці, базилік, сіль і перець, спасерувати, щоб томатний сік трохи випарувався.
Розморозити морський коктейль. Розморожений коктейль додати до томату, часнику і базиліку.
Відварити локшину (як написано на упаковці, тільки трохи недоварити, скляну просто занурити в окріп на 1 хвилину, а потім вийняти). Усе перемішати і ще хвилин 5 тушкувати.
Викласти на тарілку і присипати сиром.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter