Абрикосова курка
- Філе куряче
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1.5 шт.
- Абрикоси консервовані 1 бан.
- Приправа для курки
- Сметана 2 ст.л.
Філе нарізати невеликими шматочками і досить рясно обваляти в приправі.
Обсмажити філе на розігрітій сковороді. Додати нарізану півкільцями цибулю.
Через пару хвилин додати натерту моркву.
Абрикоси. Смажити ще хвилин 8-10 і залити все рідиною із банки. Щоб було не дуже солодко, до рідини додати 0,75 склянки води. Щоб смак був солодкувато-гострий додати червоний пекучий перець чилі. Коли рідина наполовину випарується додати сметану або вершки, перемішати, тримати на вогні ще хвилин 5.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус - салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты праздничных блюд.
ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты на романтический ужин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter