"Абрикосова" курка
- Філе куряче 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон (курячий, кубик) 300 мл
- Джем абрикосовий 2 ст.л.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
Куряче філе нарізати на тонкі шматки. Посолити, поперчити.
Обваляти злегка у борошні й обсмажити на розігрітій із соняшниковою олією сковороді до золотистого кольору.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, злегка обсмажити. Залити бульйоном і залишити трохи прокипіти.
Потім у сковороду додати абрикосовий джем, гарно перемішати і варити, доки не загусне.
Посолити, поперчити.
У абрикосовий соус покласти куряче філе і залишити прогрітися. Посипати кмином і дати прокипіти.
Подавати із картопляним пюре.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для хлебопечки, вкусно: печень с яблоками рецепт. Мультиварки для выпечки.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати рецепти з грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить летний салат: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Медовик тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter