А-ля зрази
- Пюре (картопляне)
- Шпроти 200 г
- Яйце 3 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Яйця для начинки варимо 10 хвилин.
Нарізаємо цибулю.
Нарізану цибулю викладаємо на сковорідку, обсмажуємо на соняшниковій олії.
Викладаємо картопляне пюре в мисочку.
Солимо, злегка перчимо, вбиваємо сире яйце.
Масу добре вимішуємо, додаємо 1/2 склянки борошна.
Потім масу викладаємо на стіл, посипаний борошном.
Тісто добре викочуємо, не забиваючи сильно борошном, інакше тісто вийде жорстким і сухим.
Доки тісто "відпочиває", дрібно рубаємо шпроти.
Зварені круто яйця очищаємо і теж дрібно рубаємо.
Змішуємо в мисці всі компоненти начинки - шпроти, яйця, підсмажену цибулю.
Розкачуємо тісто товстою ковбаскою, нарізаємо на порційні шматочки.
Беремо шматочок картопляного тіста, розплескуємо його долонею і викладаємо на нього столову ложку начинки.
Спочатку заліплюємо у вигляді вареника.
Потім перевертаємо.
Так робимо з кожним шматочком.
Викладаємо підготовлені зрази на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо хвилин 15, постійно перевертаючи.
Для прикраси можна використовувати калину і нарізаний лимон.
Салати з рибою рецептисалати з рибою
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты. Мультиварка Philips.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты мясных закусок с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter