А-ля жульєн

ДРУГІ СТРАВИ
880 А-ля жульєн
Фото - А-ля жульєн
інгредієнти:
  • Курка (копчене стегенце) 1 шт.
  • Гриби 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 100 г
  • Сир 100 г
  • Перець
  • Сіль (часникова)
  • Молоко 5 ст.л.
  • Булка

Начинка.

Гриби порізати і обсмажити з подрібненою цибулею. Посолити часниковою сіллю, поперчити.

Стегно відварити в спеціях. Розібрати на волокна. Змішати з грибами.

Сметану змішати з дрібкою солі і додати трохи перцю.

У булочок зрізати верхівку і вийняти м'якоть. Змочити трохи молоком.

Викласти начинку, полити сметаною і посипати тертим сиром.

Запекти в духовці, при температурі 150 градусів 15 хвилин. 

 

 

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ