А-ля Різото
643
інгредієнти:
- Рис (арборіо) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Яловичина (з кісткою) 2 кг
- Яйце 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Сир твердий 300 г
- Морква 2 шт.
- Селера (стеблова) 2 шт.
- Зира (іранська) 1 ч.л.
- Сіль (морська)
Поставити варити бульйон із яловичини.
Через годину додати цибулю, селеру, зіру.
Із готового бульйону витягнути м'ясо і остудити.
М'ясо нарізати на шматочки.
Цибулю підсмажити, додати терту моркву, обсмажити разом.
Змішати тертий на тертці сир, молоко, 2 яйця, сіль.
Збити виделкою.
Додати у сирно-омлетну суміш промитий рис, м'ясо, смажену цибулю з морквою, 2 склянки приготовленого гарячого бульйону.
Все перемішати.
Вилити у форму, змащену олією і обсипану сухарями.
Запікати в духовці 50 хвилин при 220°С.
Рецепты праздничных закусок с фотоБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Эспрессо тв украина онлайнэспрессо
Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі