А-ля Різото

ДРУГІ СТРАВИ
643 А-ля Різото
Фото - А-ля Різото
інгредієнти:
  • Рис (арборіо) 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Яловичина (з кісткою) 2 кг
  • Яйце 2 шт.
  • Молоко 1 скл.
  • Сир твердий 300 г
  • Морква 2 шт.
  • Селера (стеблова) 2 шт.
  • Зира (іранська) 1 ч.л.
  • Сіль (морська)

А-ляРізотто інгредієнти

А-ляРізотто Поставити варити бульйон із яловичини.

Через годину додати цибулю, селеру, зіру.

фото А-ляРізотто Із готового бульйону витягнути м'ясо і остудити.

М'ясо нарізати на шматочки.

А-ляРізотто Рис Цибулю підсмажити, додати терту моркву, обсмажити разом.

А-ляРізотто Цибуля ріпчаста Змішати тертий на тертці сир, молоко, 2 яйця, сіль.

А-ляРізотто Яловичина Збити виделкою.

А-ляРізотто Яйце Додати у сирно-омлетну суміш промитий рис, м'ясо, смажену цибулю з морквою, 2 склянки приготовленого гарячого бульйону.

А-ляРізотто Молоко Все перемішати.

А-ляРізотто Сир твердий Вилити у форму, змащену олією і обсипану сухарями.

Запікати в духовці 50 хвилин при 220°С.

А-ляРізотто Морква

А-ляРізотто Селера

А-ляРізотто Зира

Рецепты праздничных закусок с фотоБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Эспрессо тв украина онлайнэспрессо

Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт заварного крема.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter