"А-ля пулярики"
- Гомілка куряча 8 шт.
- Печериці свіжі 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чилі (червоний) 1 шт.
- Спеції (суміш перців, зерна гірчиці, кмин, коріандр)
- Соєвий соус
Обережно відокремити шкіру від гомілки до суглоба і відрубати, вивернути назад.
Дрібно нарізати м'ясо, обдерте з ніжок, і маринувати із соєвим соусом, спеціями і дрібно нарізаною половинкою чилі.
Дрібно нарізати цибулину і обсмажити разом із печерицями. Трохи присолити.
Змішати обсмажені гриби з цибулею і мариновану курочку (маринад акуратно злити окремо) і нафарширувати ніжки, закріпивши їх зубочистками.
Швидко (на великому вогні) обсмажити ніжки до рум'яної скоринки.
Викласти ніжки на деко разом із крупно порізаними печерицями. Гриби полити маринадом, що залишився від курочки і запікати до готовності.
Лазанья со шпинатом лиза. Рецепт лазанья со шпинатом.
Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Осетинские пироги на заказ.
Простые рецепты - кулинарные рецепты первые блюда.
Морепродукты салат рецепт тут
Психолог семейный: психолог лариса ренар. Помощь психолога.
Маковый тортИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter