"А-ля пулярики"

ДРУГІ СТРАВИ
814 "А-ля пулярики"
Фото -
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 8 шт.
  • Печериці свіжі 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чилі (червоний) 1 шт.
  • Спеції (суміш перців, зерна гірчиці, кмин, коріандр)
  • Соєвий соус

Обережно відокремити шкіру від гомілки до суглоба і відрубати, вивернути назад.

фото

Дрібно нарізати м'ясо, обдерте з ніжок, і маринувати із соєвим соусом, спеціями і дрібно нарізаною половинкою чилі.

Дрібно нарізати цибулину і обсмажити разом із печерицями. Трохи присолити.

Змішати обсмажені гриби з цибулею і мариновану курочку (маринад акуратно злити окремо) і нафарширувати ніжки, закріпивши їх зубочистками.

Швидко (на великому вогні) обсмажити ніжки до рум'яної скоринки.

Викласти ніжки на деко разом із крупно порізаними печерицями. Гриби полити маринадом, що залишився від курочки і запікати до готовності.

Лазанья со шпинатом лиза. Рецепт лазанья со шпинатом.

Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Осетинские пироги на заказ.

Простые рецепты - кулинарные рецепты первые блюда.

Морепродукты салат рецепт тут

Психолог семейный: психолог лариса ренар. Помощь психолога.

Маковый тортИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ