А-ля люля-кебаб
- Баранина 400 г
- Яловичина 200 г
- Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
- Кінза
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зира (кмин)
- Оцет 0.5 ст.л.
- Олія рослинна
Із м'яса і половинки цибулини зробити фарш, краще пропустити через дрібну решітку.
Цибулю і зелень дрібно нарізати.
Перемішати фарш із цибулею і зеленню. Додати оцет, сіль, перець, спеції, скачати кулю і відбити протягом 15 хвилин об стіл або у каструлі. Потім покласти "кулю" у холодильник на 20-30 хвилин.
Із фаршу сформувати котлетки або ковбаски, обсмажити з двох сторін на розігрітій сковороді із олії до золотавої скоринки, накрити кришкою і довести до готовності.
Рецепты новогодних блюд морепродукт. Рецепты новогодних блюд 2007.
Поможем выйти замуж в Германию: консервация грибов рецепты.
Праздничные салаты: салаты праздничные рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
ЗдесьТорты и пирожные на заказ
Маковый торт рецепт с пошаговымТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Яблочный штрудель купить www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter