А-ля люля-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
606 А-ля люля-кебаб
Фото - А-ля люля-кебаб
інгредієнти:
  • Баранина 400 г
  • Яловичина 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
  • Кінза
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Зира (кмин)
  • Оцет 0.5 ст.л.
  • Олія рослинна

А-ля люля-кебаб інгредієнти Із м'яса і половинки цибулини зробити фарш, краще пропустити через дрібну решітку.

А-ля люля-кебаб Цибулю і зелень дрібно нарізати.

фото А-ля люля-кебаб Перемішати фарш із цибулею і зеленню. Додати оцет, сіль, перець, спеції, скачати кулю і відбити протягом 15 хвилин об стіл або у каструлі. Потім покласти "кулю" у холодильник на 20-30 хвилин.

А-ля люля-кебаб Баранина Із фаршу сформувати котлетки або ковбаски, обсмажити з двох сторін на розігрітій сковороді із олії до золотавої скоринки, накрити кришкою і довести до готовності. 

 

Рецепты новогодних блюд морепродукт. Рецепты новогодних блюд 2007.

Поможем выйти замуж в Германию: консервация грибов рецепты.

Праздничные салаты: салаты праздничные рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

ЗдесьТорты и пирожные на заказ

Маковый торт рецепт с пошаговымТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Яблочный штрудель купить www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter