А-ля курка по-мексиканськи
- Курка 1 кг
- Помідор 9 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кукурудза консервована 1 бан.
- Квасоля у власному соку 1 бан.
- Часник 4 зуб.
- Сир твердий 100 г
- Приправа
- Сіль
- Майонез
Курочку посолити, пересипати приправами і залишити так на 15 хвилин. Потім злегка обсмажити до золотистого кольору, хвилини по 2 на кожній стороні.
Всі інші продукти порізати: помідори напівкружечками, перець соломкою, цибулю напівкружечками і дуже тоненько, часник дуже дрібно.
Після того, як курочка обсмажиться, укласти все у посудину для запікання із великими бортиками.
Цибулю розкидати руками і рівномірно розкласти, посипати приправою і посолити.
Помідори і перець також посолити, висипати часник.
Зверху укласти курочку.
Змастити майонезом і поставити у попередньо розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Кухонные Принадлежности - пирог в разъемной форме. Купить кондитерку.
Салат из брокколи с жаренным арахисомПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Кулинария французская кухня рецепты скачать recepti.biz.ua
Плов с бараниной рецепт приготовления http://recepti.biz.ua
Рецепт салата с бурякомРецепты и советы
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы
Праздничный салат на Новый год без КурицыПраздничная компания
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торту пяна вишня. Торт с вишней.
Салат с свежими шампиньонами рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter