А-ля Кіббе

ДРУГІ СТРАВИ
612 А-ля Кіббе
Фото - А-ля Кіббе
інгредієнти:
  • Булгур 1 скл.
  • Баранина 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Вода 3 ст.л.
  • Сіль
  • Приправа (чорний перець, червоний перець, кмин, кориця, куркума)
  • Баклажан 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.

А-ля Кіббе інгредієнти

Залити булгур гарячою водою і залишити на 30-40 хвилин.

Підготувати фарш: додати сіль і всі приправи. Додати подрібнену цибулю і все добре перемішати. Додати до фаршу булгур, воду і оливкову олію, знову все добре перемішати. Основа готова.

А-ля Кіббе Нарізати всі овочі довільно, посолити, перемішати. Покласти половину фаршу на змащену форму, рівномірно розподілити його, зверху овочі.

фото А-ля Кіббе На овочі покласти другу половину фаршу, розподілити рівномірно і зробити надрізи.

А-ля Кіббе Булгур Поставити у розігріту до 180 градусів духовку. Приготувати будь-яку томатну підливу.

Дістати запіканку із духовки (через 20 хвилин), залити підливою і знову в духовку на 15 хвилин.

Дістати, розрізати на порції.

А-ля Кіббе Баранина Подати до столу.

А-ля Кіббе Лукрепчатий Булгур можна замінити на ячну або кукурудзяну крупу.

Баранину можна замінити на курку або телятину.


Тутпирог в разъемной форме

Суп-гуляш рецепт. Рецепт супа гуляш.

Кулинария, кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия. Кулинарные рецепты