А-ля Кіббе
- Булгур 1 скл.
- Баранина 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Вода 3 ст.л.
- Сіль
- Приправа (чорний перець, червоний перець, кмин, кориця, куркума)
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
Залити булгур гарячою водою і залишити на 30-40 хвилин.
Підготувати фарш: додати сіль і всі приправи. Додати подрібнену цибулю і все добре перемішати. Додати до фаршу булгур, воду і оливкову олію, знову все добре перемішати. Основа готова.
Нарізати всі овочі довільно, посолити, перемішати. Покласти половину фаршу на змащену форму, рівномірно розподілити його, зверху овочі.
На овочі покласти другу половину фаршу, розподілити рівномірно і зробити надрізи.
Поставити у розігріту до 180 градусів духовку. Приготувати будь-яку томатну підливу.
Дістати запіканку із духовки (через 20 хвилин), залити підливою і знову в духовку на 15 хвилин.
Дістати, розрізати на порції.
Подати до столу.
Булгур можна замінити на ячну або кукурудзяну крупу.
Баранину можна замінити на курку або телятину.
Тутпирог в разъемной форме
Суп-гуляш рецепт. Рецепт супа гуляш.
Кулинария, кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter