А-ля гуляш

ДРУГІ СТРАВИ
704 А-ля гуляш
Фото - А-ля гуляш
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Помідор 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа ("Італійські трави")

А-ля гуляш інгредієнти Нарізати м'ясо на маленькі шматочки і викласти на гарячу сковороду, додати води стільки, щоб покрило м'ясо, додати італійські трави, сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 20-30 хвилин.

А-ля гуляш Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити до золотистої скоринки.

Натерти моркву на крупній тертці і додати до цибулі. Обсмажити.

Помідори натерти на крупній тертці. Додати до цибулі та моркви. Тушкувати.

Вичавити часник і тушкувати ще 10 хвилин.

Потім суміш додати до м’яса, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5.

Додати 2 ст. л. томатної пасти і посипати ще раз італійськими травами. Накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 15-20.

Всегда круглосуточно. Мечта - торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Кулинарный словарь

Рецепты для мультиварки, вкусно: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.

Плов рецепт приготовления классический фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Рецепты приготовления блюд: фото рецепты новогодних блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter