А-ля гуляш
- Яловичина 400 г
- Помідор 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Приправа ("Італійські трави")
Нарізати м'ясо на маленькі шматочки і викласти на гарячу сковороду, додати води стільки, щоб покрило м'ясо, додати італійські трави, сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 20-30 хвилин.
Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити до золотистої скоринки.
Натерти моркву на крупній тертці і додати до цибулі. Обсмажити.
Помідори натерти на крупній тертці. Додати до цибулі та моркви. Тушкувати.
Вичавити часник і тушкувати ще 10 хвилин.
Потім суміш додати до м’яса, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5.
Додати 2 ст. л. томатної пасти і посипати ще раз італійськими травами. Накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 15-20.
Всегда круглосуточно. Мечта - торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Кулинарный словарь
Рецепты для мультиварки, вкусно: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.
Плов рецепт приготовления классический фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты приготовления блюд: фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter