А-ля голубці
- Капуста (листя) 6 шт.
- Печериці 200 г
- Бринза 150 г
- Курка 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана (густа) 70 г
Відокремити листя капусти і пробланшувати їх.
Гриби і цибулю нарізати і обсмажити на олії.
Відварену курятину нарізати кубиками.
Змішати з грибами та цибулею.
Бринзу нарізати кубиками, а зелень подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати і перемішати, посолити і поперчити.
Викласти начинку на лист капусти, додати трохи сметани і згорнути конвертиком.
На деко покласти вершкове масло, налити трохи кип'яченої води і викласти голубці. Запікати в духовці 20-25 хвилин при температурі 160-170 градусів.
Готовим вкусно и полезно: первые блюда рецепты.
Салаты мясные рецепты приготовления. Салаты рецепты мясные.
www.recepti.biz.uaЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.
ЗдесьРецепты блюд. Статьи о рыбах. Рецепты любимых блюд
Поилки для домашней птицы: салат з куркою та грибами.
Каллы из мастики пошагово с фотокаллы из мастики
http://recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter