А-ля бігос
- Капуста білоголова
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Помідор
- Сарделька
- Сосиска
- Лавровий лист
- Перець чорний (горошок, мелений)
- Сіль
- Зелень (свіжа)
- Томатна паста (пюре)
Готуємо овочі до подальшої обробки: миємо, ріжемо капусту, цибулю, моркву краще натерти на крупній тертці.
Сардельки або сосиски, або і те, й інше, також можна додати будь-які копченості (як правило, добре поєднуються з тушкованою капустою) або різні види м'яса, ріжемо соломкою або напівкружечками, і обсмажуємо з нарізаним півкільцями ріпчастою цибулею.
У каструлі з антипригарним покриттям або в будь-якій іншій посудині з високими стінками обсмажуємо капусту і моркву до золотистого кольору, солимо, потім тушкуємо з додаванням невеликої кількості води до розм'якшення капустяного листа.
Додаємо в капусту свіжий помідор або томат у власному соку і продовжуємо тушкувати.
Як тільки капуста "дійде" до передбачуваної готовності, перемішуємо її з сардельками, які попередньо обсмажили з цибулею і додаємо 1-2 ст. л. томатної пасти або пюре. Заправляємо спеціями, кладемо лавровий лист, перець горошком і тушкуємо ще 5-7 хвилин. "Бігос" готовий. Подаємо "бігос", посипавши зеленню.
Салати з серцемсалати з серцем
Рецепты православного поста recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты на праздничный стол - семга запеченная с картофелем в духовке. Картофельные рецепты с фото.
Приготовление домашнего майонеза тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter