А-ля бефстроганов
591
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 1 кг
- Гриби (печериці, гливи) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон (яловичий, можна з кубиків) 1 скл.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сметана 1 скл.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати на смужки і обсмажити на сковороді протягом 10-15 хв.
1/2 скл. бульйону, роздавлений часник, кетчуп, сіль, перець, змішати і додати у м'ясо. Тушкувати під кришкою хв 20-25.
Цибулю і гриби нарізати, додати до м'яса і тушкувати хв 5-10.
Залишений бульйон змішати з борошном до однорідної маси, додати у м'ясо-грибну суміш, довести до загустіння постійно помішуючи і додати сметану.
Подавати з відварним рисом або картоплею.
Проверенные рецепты запеканок - лазанья рецепт высоцкая. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты приготовления блюд из легкого. Быстрые и легкие горячие блюда.
Новогодние праздничные блюда. Новогодний стол праздничные блюда.
Рецепты индийской кухни скачатьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі