А-ля бефстроганов

ДРУГІ СТРАВИ
591 А-ля бефстроганов
Фото - А-ля бефстроганов
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 1 кг
  • Гриби (печериці, гливи) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Бульйон (яловичий, можна з кубиків) 1 скл.
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Сметана 1 скл.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)

М'ясо нарізати на смужки і обсмажити на сковороді протягом 10-15 хв.

1/2 скл. бульйону, роздавлений часник, кетчуп, сіль, перець, змішати і додати у м'ясо. Тушкувати під кришкою хв 20-25.

Цибулю і гриби нарізати, додати до м'яса і тушкувати хв 5-10.

Залишений бульйон змішати з борошном до однорідної маси, додати у м'ясо-грибну суміш, довести до загустіння постійно помішуючи і додати сметану.

Подавати з відварним рисом або картоплею.

Проверенные рецепты запеканок - лазанья рецепт высоцкая. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты приготовления блюд из легкого. Быстрые и легкие горячие блюда.

Новогодние праздничные блюда. Новогодний стол праздничные блюда.

Рецепты индийской кухни скачатьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter