А-ля "Arroz con Pollo"
- Курка (стегенця) 900 г
- Рис (довгозерний) 1 скл.
- Бульйон (курячий) 500 мл
- Горошок зелений (заморожений) 150 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Маслини (без кісточок)
- Шафран
- Кінза 1 пуч.
- Орегано
- Сіль
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
Стегенця розрізати навпіл і відправити у каструлю (сотейник, глибоку сковороду, гусятницю) із розігрітою олією і обсмажити, щоб шматочки "схопилися" - до легкої скоринки. Викласти на тарілку.
У ту ж каструлю відправити нарізану цибулю і часник, обсмажити, помішуючи, приблизно хвилину-дві.
Додати нарізаний болгарський перець, знову обсмажити.
Потім покласти промитий рис і смажити усе разом приблизно хвилину. Слідом покласти курку, залити бульйоном (якщо він не солоний, підсолити), додати шафран, довести на сильному вогні до кипіння, закрити кришкою і на повільному вогні варити 20 хвилин. Можна додати кінзу.
Через 20 хвилин засипати горошок, перемішати, додати орегано. Вимкнути вогонь. Дати страві трохи настоятися.
Подати, посипавши нарізаними маслинами.
Рецепт торта киевскийТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты низкокалорийная заправка для салатов тут
Салаты из отварной картошки. Салат из консервированых шампиньонов с картошкой.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт праздничных блюд.
Купить оболочку для изготовления: приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.
Рецепты тортов наполеон от ресторанов здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter