А-ля "Arroz con Pollo"

ДРУГІ СТРАВИ
653 А-ля "Arroz con Pollo"
Фото - А-ля
інгредієнти:
  • Курка (стегенця) 900 г
  • Рис (довгозерний) 1 скл.
  • Бульйон (курячий) 500 мл
  • Горошок зелений (заморожений) 150 г
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Маслини (без кісточок)
  • Шафран
  • Кінза 1 пуч.
  • Орегано
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Часник 2 зуб.

А-ля Стегенця розрізати навпіл і відправити у каструлю (сотейник, глибоку сковороду, гусятницю) із розігрітою олією і обсмажити, щоб шматочки "схопилися" - до легкої скоринки. Викласти на тарілку.

А-ля У ту ж каструлю відправити нарізану цибулю і часник, обсмажити, помішуючи, приблизно хвилину-дві.

фото А ля- Додати нарізаний болгарський перець, знову обсмажити.

Потім покласти промитий рис і смажити усе разом приблизно хвилину. Слідом покласти курку, залити бульйоном (якщо він не солоний, підсолити), додати шафран, довести на сильному вогні до кипіння, закрити кришкою і на повільному вогні варити 20 хвилин. Можна додати кінзу.

А-ля Через 20 хвилин засипати горошок, перемішати, додати орегано. Вимкнути вогонь. Дати страві трохи настоятися.

А-ля Подати, посипавши нарізаними маслинами.

А-ля

Рецепт торта киевскийТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты низкокалорийная заправка для салатов тут

Салаты из отварной картошки. Салат из консервированых шампиньонов с картошкой.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт праздничных блюд.

Купить оболочку для изготовления: приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.

Рецепты тортов наполеон от ресторанов здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter