Обробка курячої гомілки інгредієнти: Гомілка куряча 1 кг Сіль Горіх волоський 50 г Зелень 1 пуч. Гірчиця 1 ч. л. Сік лимонний 1 ст. л. Вимити і обсушити гомілки. Надрізати жили у нижній частині гомілки. Акуратно надрізати ... 3793
Засолювання сала інгредієнти: Сало свиняче 4 кг Вода Сіль Спеції Часник Цибулиння Лавровий листУ велику каструлю налити близько 4 літрів води і додати 2 жмені цибулиння, 6 ст. л. солі, лавровий лист. Кип’ятити ... 2334
Як правильно спекти бісквіт Пишний, жовтий, легкий, повітряний, що тане ... Але таким він стає тільки в руках вмілої господині. В іншої він буде вередувати, сідати, ставати гумовим - словом, робити все, щоб тільки зіпсувати ... 42035