Обробка курячої гомілки інгредієнти: Гомілка куряча 1 кг Сіль Горіх волоський 50 г Зелень 1 пуч. Гірчиця 1 ч. л. Сік лимонний 1 ст. л. Вимити і обсушити гомілки. Надрізати жили у нижній частині гомілки. Акуратно надрізати ... 3869
Корисні поради, що до приготування салатів Всі овочі для салатів треба варити окремо, щоб вони не втратили свій смак і колір. При приготуванні салатів із сирих овочів, нарізати їх треба перед вживанням і відразу ж залити лимонним соком або ... 4656
Артишок - секрети приготування інгредієнти: Артишок Лимон Cіль Олія оливкова Петрушка (зелень, рубана) Артишоки повинні бути свіжі, середнього розміру, із нерозкритим суцвіттям та щільним листям і без зів'ялих, засохлих кінчиків ... 2796