Запечені квіти з гарбуза інгредієнти: Гарбуз Цукор Ванілін Вирізати з гарбуза квіточки різними способами. Запікати не тільки квіточки, а й звичайні шматочки гарбуза. Гарбуз і квіточки посипати цукром і ваніліном, і ... 1818
Гуймаг інгредієнти: Борошно 200 г Масло топлене 100 г Цукор 50 г Кориця ВодаНа сковороді розтопити топлене масло, всипати просіяне борошно, гарненько розмішати і підсмажити до золотистого кольору. Потім ... 1334
Сочиво інгредієнти: Рис 500 г Родзинки 200 г Горіхи (мигдаль, арахіс, волоські) 200 г Цукор 50 г Кориця 1 ч. л. Пудра цукрова Родзинки залити окропом для набухання. Рис промити, залити холодною водою і ... 1125