Запіканка "Ранкова"
- Пластівці вівсяні 5 ст.л.
- Висівки 3 ст.л.
- Зародки пшеничні 3 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Мед 3 ст.л.
- Молоко 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Фрукти (яблуко і нектарин)
Замочити вівсяні пластівці на 20 хвилин, потім віджати зайву воду.
Змішати у мисці пластівці, висівки, пшеничні зародки.
Додати 2 ст. л. меду і яйце. Все перемішати.
Нарізати фрукти невеликими кубиками, додати у масу.
Дно невеликої форми змастити маслом, посипати висівками, панірувальними сухарями або манною крупою, викласти масу і випікати у духовці 20 хвилин при температурі близько 220 градусів.
Приготувати соус.
Борошно розмішати у кашку із маленькою кількістю молока, щоб не було грудочок.
Решту молока довести до кипіння, додавши ложку меду і дрібку солі.
Влити гаряче молоко у борошно і залишити на маленькому вогні до загустіння, безперервно помішуючи.
Остудити соус, полити готову запіканку і подати.
Салаты с перепелиными яйцами рецепты сИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты. Простые рецепты блюд.
Воздушный торт с малиной - рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Диетические рецепты с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter