Запіканка "Ранкова"

ДЕСЕРТИ
1351 Запіканка "Ранкова"
Фото - Запіканка
інгредієнти:
  • Пластівці вівсяні 5 ст.л.
  • Висівки 3 ст.л.
  • Зародки пшеничні 3 ст.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Мед 3 ст.л.
  • Молоко 1 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Фрукти (яблуко і нектарин)

Запіканка Замочити вівсяні пластівці на 20 хвилин, потім віджати зайву воду.

Змішати у мисці пластівці, висівки, пшеничні зародки.

Додати 2 ст. л. меду і яйце. Все перемішати.

Запіканка Нарізати фрукти невеликими кубиками, додати у масу.

Дно невеликої форми змастити маслом, посипати висівками, панірувальними сухарями або манною крупою, викласти масу і випікати у духовці 20 хвилин при температурі близько 220 градусів.

фото Запіканка Приготувати соус.

Борошно розмішати у кашку із маленькою кількістю молока, щоб не було грудочок.

Запіканка Решту молока довести до кипіння, додавши ложку меду і дрібку солі.

Запіканка Влити гаряче молоко у борошно і залишити на маленькому вогні до загустіння, безперервно помішуючи.

Запіканка Остудити соус, полити готову запіканку і подати.

Салаты с перепелиными яйцами рецепты сИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты. Простые рецепты блюд.

Воздушный торт с малиной - рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Диетические рецепты с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter