Шоколадне різото
1120
інгредієнти:
- Рис 100 г
- Масло вершкове 40 г
- Ваніль (паличка) 2 шт.
- Кориця 1 ч.л.
- Какао-порошок 3 ч.л.
- Цукор 3 ст.л.
- Вода 200 мл
- Шоколад 50 г
- Молоко 50 г
У казанок покласти масло і розтопити, потім додати ваніль і корицю. Засипати рис, і на повільному вогні, постійно помішуючи тримати його 3 хвилини. Потім налити воду, додати цукор і какао. Закрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Натерти шоколад.
Додати у різото разом із 50 грамами молока.
Закрити кришкою і проварити ще 5 хвилин. Потім вимкнути і дати постояти.
Через 10 хвилин можна їсти.
Авокадо креветки салат рецепт www.recepti.biz.ua
Рецепт салат морепродуктов тут
Как приготовить летний салат: новые рецепты тортов с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
recepti.biz.ua Яблочный штрудель с корицей
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі