Рисовий торт-кільце
- Рис 250 г
- Вода (окріп) 1.5 скл.
- Молоко 1 скл.
- Масло вершкове 100 г
- Цукрова пудра 200 г
- Жовток яєчний 4 шт.
- Білок яєчний 4 шт.
- Цедра лимона 2 ст.л.
- Шоколад молочний 100 г
- Олія рослинна
Рис залити киплячою водою, поставити на вогонь і зварити майже до готовності (підливаючи молоко).
Коли рис звариться, зняти його з вогню (не промивати) і охолодити.
Збити до стану крему масло і цукрову пудру, при безперервному збиванні ввести по одному чотири жовтка, поступово по ложці додати рисову масу, цедру лимона і збиті в піну білки.
Шоколад натерти на середній тeртці.
Форму для випікання змастити олією і укласти суміш шарами, між якими посипати тeртим шоколадом.
Випікати близько двох годин при 175 градусах.
Вийняти торт із форми, дати охолонути і посипати цукровою пудрою.
Кулинарные рецепты от Tramontina - суп чанахи рецепт. Рецепты супов и бульонов с фото.
www.recepti.biz.ua соус из апельсинов с хреном
Поможем выйти замуж в Германию - самые вкусные мясные салаты. Готовим со вкусом.
Рецепты для пароварки, вкусно: рождественские блюда рецепты.
Салат с Вареной Курицей. Салат из Курицы с клюквой и карри.
Салат черепаха с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Крем с манкой для торта фотоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter