Рисовий пиріг-запіканка із горіхами та родзинками
- Молоко 0.5 л
- Цукор 50 г
- Рис 125 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Горіхи (мигдаль та волоські) 0.5 скл.
- Родзинки 50 г
- Масло вершкове
- Крихта хлібна
- Сіль
- Пудра цукрова
У молоко додати цукор.
Додати цедру лимона. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
Додати дрібку солі, всипати рис. Готувати на повільному вогні, зрідка помішуючи, 25 хвилин. Остудити.
Додати у рис горіхи і родзинки.
Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки додати у рис.
Білки збити у міцну піну і додати у масу. Акуратно перемішати.
Форму змастити маслом, посипати крихтами, краще булочки або печива.
Викласти масу у форму. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
При подачі посипати цукровою пудрою.
Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка. Купити вишиванку недорого.
Приготовьте полезные салаты - салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
Рождественская выпечка рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Доставка Имперских Блюд - пицца картинки.
Шоколадная ореховая паста Эко - ореховая паста рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter