Пудинг рисовий
- Рис 1 скл.
- Молоко 2 скл.
- Яйце 2 шт.
- Цукор 3 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Родзинки 50 г
Рис (брати не пропарений) промити і поставити варитися у воді на 10 хвилин. Воду злити, а рис залити гарячим молоком, посолити і поставити варитися на 25 хвилин. Потім додати цукор, родзинки, яйця і все добре перемішати, перекласти на сковороду, змащену маслом і посипану панірувальними сухарями, поставити у духовку запікатися при температурі 170-180 градусів до легкого зарум'янювання. Готовий пудинг швидко перевернути на тарілку, можна прикрасити зверху свіжими ягодами, а можна взяти розморожені і зробити з них солодкий соус: збити ягоди у блендері з цукром і полити пудинг.
Очень вкусные салатики! Простые: салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з креветками з фото.
Салат из морепродуктов рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рыба В Мультиварке Рецепты - рецепт рыба на пару. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter