Морква у медовій глазурі

ДЕСЕРТИ
1157 Морква у медовій глазурі
Фото - Морква у медовій глазурі
інгредієнти:
  • Морква 400 г
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Мед 3 ст.л.
  • Гвоздика
  • Кориця (мелена)

Моркву очистити, якщо вона дрібна розрізати навпіл уздовж, якщо велика на 4 частини. 

Бланшувати моркву в киплячій воді 5 хвилин. 

Промити моркву холодною водою і добре обсушити. 

На середньому вогні розтопити в сковороді вершкове масло. 

Додати до масла гвоздику, корицю та мед. 

Покласти моркву в сковороду і акуратно перемішати, щоб вона вся покрилася медової глазур'ю. 

Подавати страву гарячою, поливши медовою глазур'ю. 

 

Рецепты рождественской выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Очень вкусные оладьи - оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.

Рецепт мясо с черносливом в духовкеКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Доставка готовой еды на неделю: салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.

www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter