Морква у медовій глазурі
- Морква 400 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Мед 3 ст.л.
- Гвоздика
- Кориця (мелена)
Моркву очистити, якщо вона дрібна розрізати навпіл уздовж, якщо велика на 4 частини.
Бланшувати моркву в киплячій воді 5 хвилин.
Промити моркву холодною водою і добре обсушити.
На середньому вогні розтопити в сковороді вершкове масло.
Додати до масла гвоздику, корицю та мед.
Покласти моркву в сковороду і акуратно перемішати, щоб вона вся покрилася медової глазур'ю.
Подавати страву гарячою, поливши медовою глазур'ю.
Рецепты рождественской выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Очень вкусные оладьи - оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.
Рецепт мясо с черносливом в духовкеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Доставка готовой еды на неделю: салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter