Гуймаг

ДЕСЕРТИ
1226 Гуймаг
Фото - Гуймаг
інгредієнти:
  • Борошно 200 г
  • Масло топлене 100 г
  • Цукор 50 г
  • Кориця
  • Вода

На сковороді розтопити топлене масло, всипати просіяне борошно, гарненько розмішати і підсмажити до золотистого кольору. Потім додати води, і ретельно розмішати до тих пір, доки масло не підніметься на поверхню борошна. Покласти в тарілку, посипати піском і корицею. 

 

Рецепты для мультиварки, вкусно: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.

Рецепты панакоты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт салата лисья шубка фотоРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter