Гуймаг
1226
інгредієнти:
- Борошно 200 г
- Масло топлене 100 г
- Цукор 50 г
- Кориця
- Вода
На сковороді розтопити топлене масло, всипати просіяне борошно, гарненько розмішати і підсмажити до золотистого кольору. Потім додати води, і ретельно розмішати до тих пір, доки масло не підніметься на поверхню борошна. Покласти в тарілку, посипати піском і корицею.
Рецепты для мультиварки, вкусно: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Рецепты панакоты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата лисья шубка фотоРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі