Гарбуз запечений
1752
інгредієнти:
- Гарбуз
- Цукор коричневий
Гарбуз очистити від насіння, не зрізати шкірку. Порізати великими шматками не менше 5 см.
Покласти шкіркою вниз на деко, посипати цукром. Запікати до м'якості при температурі 150-200 градусів. Дати охолонути.
Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Консервация грибов рецептыПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарная книга
Рецепт ужина на скорую рукуКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі