Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
4939
інгредієнти:
- яблука (великі) 4 шт.
- борошно 1 скл.
- яйце 1 шт.
- олія (кунжутна, якщо є)
- цукрова пудра
- кунжутне насіння
4 великих яблука очистити від шкірки і серцевини
розділити кожне на 6-8 рівних частини
обваляти в борошні (не товстим шаром)
обмокти в клярі
кляр: 1 яйце, борошно, вода (перемішати до консистенції сметани)
в киплячу олію по черзі опустити кожен шматочок яблука на 20-30 секунд
потім викласти на серветку, щоб зійшло зайве масло
після вимочуємо кожен шматочок в карамелі з усіх боків
карамель: 150гр. цукрової пудри + 70 мл. кунжутнї або соняшникової олії розтопити
смажити на сковороді до стану карамелі
після утворення карамелі рясно посипати кожен шматочок кунжутним насінням
приємного апетиту,
DANGER: якщо в результаті у вас вийде смачний десерт, а не воднева бомба :-)
як у моєї дружини
довелося робити ремонт!!!
фото 7!!!
розділити кожне на 6-8 рівних частини
обваляти в борошні (не товстим шаром)
обмокти в клярі
кляр: 1 яйце, борошно, вода (перемішати до консистенції сметани)
в киплячу олію по черзі опустити кожен шматочок яблука на 20-30 секунд
потім викласти на серветку, щоб зійшло зайве масло
після вимочуємо кожен шматочок в карамелі з усіх боків
карамель: 150гр. цукрової пудри + 70 мл. кунжутнї або соняшникової олії розтопити
смажити на сковороді до стану карамелі
після утворення карамелі рясно посипати кожен шматочок кунжутним насінням
приємного апетиту,
DANGER: якщо в результаті у вас вийде смачний десерт, а не воднева бомба :-)
як у моєї дружини
довелося робити ремонт!!!
фото 7!!!
Мясные салаты с ананасомМясные консервы
Арахисовая паста низкая цена - ореховая паста рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі