Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)

ДЕСЕРТИ
4939 Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
Фото - Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
інгредієнти:
  • яблука (великі) 4 шт.
  • борошно 1 скл.
  • яйце 1 шт.
  • олія (кунжутна, якщо є)
  • цукрова пудра
  • кунжутне насіння
4 великих яблука очистити від шкірки і серцевини
розділити кожне на 6-8 рівних частини
обваляти в борошні (не товстим шаром)
обмокти в клярі Фото1 - Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
кляр: 1 яйце, борошно, вода (перемішати до консистенції сметани)
в киплячу олію по черзі опустити кожен шматочок яблука на 20-30 секунд Фото2 - Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
потім викласти на серветку, щоб зійшло зайве масло
після вимочуємо кожен шматочок в карамелі з усіх боків Фото3 - Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
карамель: 150гр. цукрової пудри + 70 мл. кунжутнї або соняшникової олії розтопити
смажити на сковороді до стану карамелі
після утворення карамелі рясно посипати кожен шматочок кунжутним насінням Фото4 - Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)
приємного апетиту,Фото - Danger - Яблука у клярі (карамелізовані)


DANGER: якщо в результаті у вас вийде смачний десерт, а не воднева бомба :-)
як у моєї дружини
довелося робити ремонт!!!
фото 7!!!
Danger - Яблука

Мясные салаты с ананасомМясные консервы

Арахисовая паста низкая цена - ореховая паста рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter