Биточки із манної крупи
- Крупа манна 50 г
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Молоко 125 мл
- Олія рослинна
У кипляче молоко всипати манну крупу, розмішати, додати сіль і цукор, варити на невеликому вогні до загустіння.
Трохи охолодити, додати яйце і вершкове масло.
Вимішати.
Сформувати із маси невеликі биточки й обсмажити у розігрітій олії із двох боків до зарум'янювання. Подати зі сметаною, киселем або варенням.
Рецепт торта из тыквыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaяк варити уху
Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт.
Рецепты пасхи творожной в мультиваркеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Диетолог светлана фус сайтСоветы диетологов на Gastronomru. Онлайн-консультация диетолога
Майонез щедро провансаль ценаРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт. горячие блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter