Зимові вареники
- Борошно 3.5 скл.
- Яйце 2 шт.
- Майонез (сметана)
- Вода 100 г
- Ягоди (чорниця) 2 скл.
- Сіль
- Цукор
Просіяти 3 склянки борошна, розбити 2 яйця, додати сіль (1/2 ч. ложки), цукор (2 ч. ложки), 2 ст. ложки майонезу (сметани), поступово вливаючи воду, замісити тісто.
Для того, щоб тісто не прилипало, руки можна змастити олією.
Готове тісто розділити на 4 частини.
Розкачати тонкий пласт і за допомогою склянки зробити формочки для вареників.
На готові формочки розкласти ягоди і посипати зверху цукровим піском. Зліпити вареники будь-якої форми й забрати в морозильну камеру.
Через 20-30 хвилин вареники вийняти з морозилки і відварити 5 хвилин в киплячій підсоленій воді. Подавати гарячими зі сметаною.
Рецепт приготовления Украинского борща с голушками. Борщ Украинский рецепт свекла.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепт смачного торта.
Украшение тортов - украшения для торта из крема.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter