"Зелeне болото"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
740 "Зелeне болото"
Фото -
інгредієнти:
  • Тісто шпинатне
  • Цибуля ріпчаста
  • Капуста морська
  • Яйце (варене) 1 шт.

Шпинатне тісто. У 200 мл окропу покласти 3 таблетки шпинату, столову ложку олії, сіль і щіпку цукру. Збити блендером. Додати борошно і замісити круте тісто. Дати постояти. Через деякий час ще раз вимісити.

Для начинки обсмажити цибулю (50 г), додати капусту (попередньо замочити суху капусту на ніч. Промити до прозорої води. Нарізати соломкою. Залити водою. Довести до кипіння. Злити, промити. Варити у маринаді (100 г оцту, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру) до м’якості.). 

Натерти відварене яйце.

Зліпити пельмені.

Відварити у киплячій підсоленій воді.

фото Відварені пельмені прикрасити.


Можна подати на гарнір до риби.

Можна посмажити.

Можна подавати із супом.

Рецепт имбирного напитка: рецепт приготовления салата мимоза. Кулинарные рецепты от Tramontina.

ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Картошка В Мультиварке Рецепты - немецкая кухня рецепты с фото.

ЗдесьКурсы французского языка различного уровня и направленности

Пошаговый рецепт пасхи видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты