Зелена лазанья з креветками із соусом песто
795
інгредієнти:
- Лазанья верде
- Шпинат (різаний, заморожений) 0.5 упак.
- Креветки (рожеві салатні) 1 упак.
- Вершки (нежирні) 100 г
- Соус песто 90 г
- Сир твердий
- Огірок (великий) 1 шт.
- Листя салату (рукола)
Заморожений шпинат поставити в мікрохвильовку на 2 хвилини.
У нього додати креветки, вершки і соус песто. Перемішати.
Викласти шар листів лазаньї, шар соусу, повторити 3 рази. Зверху посипати тертим сиром.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Подавати з нарізаним кубиком огірком і зеленим салатом. Салат та огірок тільки трохи посолити, нічим не заправляти.
Осетинские пироги на заказ: салат ласточкино гнездо фото. Отдых у моря без посредников.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з мясом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі