"Завитушки" із картоплею

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
738 "Завитушки" із картоплею
Фото -
інгредієнти:
  • Тісто пельменне 200 г
  • Картопля (велика) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Борошно
  • Спеції (сіль, перець чорний, мускатний горіх)

Картоплю відварити і зробити пюре.

Нарізати ріпчасту цибулю дрібними кубиками і обсмажити в олії до прозорості і легкого золотистого відтінку.

фото Додати обсмажену цибулю разом з олією, в якій смажилася до пюре, додати сіль, перець та дрібку мускатного горіха. Все добре перемішати.

Тісто. Склянку теплої води, сіль, трохи олії, почати збивати віночком, додавати поступово борошно. У міру загустіння тіста вимішувати руками. Додавати борошно, доки тісто не стане крутим, еластичним, не липнутиме до рук.

Від тіста відірвати шматочки (досить великі) і тонко розкачати їх на столі, присипаному борошном. Зверху на отримані пласти викласти начинку рівномірним шаром.

Згорнути рулетом.

Рулет нарізати на шматочки товщиною, приблизно, по 2 см. Обваляти їх у борошні по сторонах зрізу.

Розігріти в пательні олію й обсмажити завитки з двох сторін до золотистого кольору.

Подавати гарячими зі сметаною або будь-яким вершковим соусом. У сметану можна додати пропущений через прес часник і / або зелень. 

 

Консервации овощей. Консервация овощей рецепты.

Поможем выйти замуж в Германию - самые вкусные мясные салаты. Готовим со вкусом.

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter