"Завитушки" із картоплею
- Тісто пельменне 200 г
- Картопля (велика) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Олія рослинна
- Борошно
- Спеції (сіль, перець чорний, мускатний горіх)
Картоплю відварити і зробити пюре.
Нарізати ріпчасту цибулю дрібними кубиками і обсмажити в олії до прозорості і легкого золотистого відтінку.
Додати обсмажену цибулю разом з олією, в якій смажилася до пюре, додати сіль, перець та дрібку мускатного горіха. Все добре перемішати.
Тісто. Склянку теплої води, сіль, трохи олії, почати збивати віночком, додавати поступово борошно. У міру загустіння тіста вимішувати руками. Додавати борошно, доки тісто не стане крутим, еластичним, не липнутиме до рук.
Від тіста відірвати шматочки (досить великі) і тонко розкачати їх на столі, присипаному борошном. Зверху на отримані пласти викласти начинку рівномірним шаром.
Згорнути рулетом.
Рулет нарізати на шматочки товщиною, приблизно, по 2 см. Обваляти їх у борошні по сторонах зрізу.
Розігріти в пательні олію й обсмажити завитки з двох сторін до золотистого кольору.
Подавати гарячими зі сметаною або будь-яким вершковим соусом. У сметану можна додати пропущений через прес часник і / або зелень.
Консервации овощей. Консервация овощей рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию - самые вкусные мясные салаты. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter