Запіканка до вечері
- Броколі 400 г
- Кабачок 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сир м´який (типу Філадельфії) 500 г
- Сир твердий (тертий) 100 г
- Шинка або бекон (залишки) 100 г
- Борошно 4 ст.л.
У підсоленій воді відварюємо броколі, не більше 5 хвилин, із "ногами", не розбираємо на суцвіття.
Кабачок тремо на крупній тертці.
До кабачків додаємо порізану броколі, тертий сир і шинку.
Додаємо м'який сир, яйця і борошно. Вимішуємо.
Виливаємо у форму для запікання. Випікаємо при 180 градусах хвилин 40-45, щоб підрум’янилося.
Сочетание рецептов первых и вторых блюд. Первые блюда супы рецепты.
Проверенные рецепты постных блюд: рецепты в пост. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт Киевский торт. Рецепт Киевского торта.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов
Рецепты приготовления шубыКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Готовим дома. Рецепты с фото - рецепты пудингов для детей. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter