Запіканка а-ля "Каннеллоні" або "Русская душа"
- Картопля 800 г
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Приправа для картоплі
- Олія рослинна
- Гриби
- Майонез 1 ст.л.
Сиру картоплю тремо на тертці.
Додаємо до картоплі яйця, борошно, приправу, олію рослинну. Перемішуємо.
Випікаємо деруни.
Нарізану цибулю обсмажуємо в 25 г вершкового масла.
До цибулі додаємо гриби, солимо і приправляємо спеціями. Тушкуємо хвилин 5-7.
Додаємо столову ложку майонезу. І тушкуємо 2-3 хвилини.
На готові деруни викладаємо начинку, присипаємо нашаткованою зеленню.
І скручуємо в рулетики.
Рулетики викладаємо у змащену форму для запікання і посипаємо тертим сиром. Запікаємо 15 хвилин при 180-200 градусах.
recepti.biz.uaПшеничная и ржаная
Ищете диетические рецепты? Узнай - кулинарные рецепты с фотографиями. Посуда Эксперт.
Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год.
Нежная булочка с яйцом-пашот по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Приготовление Яблочного штруделя с ванильным соусом. Рецепт Яблочного штруделя.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter