Запіканка а-ля "Каннеллоні" або "Русская душа"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
798 Запіканка а-ля "Каннеллоні" або "Русская душа"
Фото - Запіканка а-ля
інгредієнти:
  • Картопля 800 г
  • Борошно пшеничне 3 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Приправа для картоплі
  • Олія рослинна
  • Гриби
  • Майонез 1 ст.л.

Запеканочка а-ля Сиру картоплю тремо на тертці.

Запеканочка а-ля Додаємо до картоплі яйця, борошно, приправу, олію рослинну. Перемішуємо.

фото Запеканочка а-ля Випікаємо деруни.

Запеканочка а-ля Нарізану цибулю обсмажуємо в 25 г вершкового масла.

Запеканочка а-ля До цибулі додаємо гриби, солимо і приправляємо спеціями. Тушкуємо хвилин 5-7.

Запеканочка а-ля Додаємо столову ложку майонезу. І тушкуємо 2-3 хвилини.

Запеканочка а-ля

На готові деруни викладаємо начинку, присипаємо нашаткованою зеленню.

Запеканочка а-ля І скручуємо в рулетики.

Запеканочка а-ля Рулетики викладаємо у змащену форму для запікання і посипаємо тертим сиром. Запікаємо 15 хвилин при 180-200 градусах.

Запеканочка а-ля

Запеканочка а-ля

recepti.biz.uaПшеничная и ржаная

Ищете диетические рецепты? Узнай - кулинарные рецепты с фотографиями. Посуда Эксперт.

Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год.

Нежная булочка с яйцом-пашот по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua

Приготовление Яблочного штруделя с ванильным соусом. Рецепт Яблочного штруделя.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter