Вертуту з лаваша з халвою і горіхами
1538
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий - 2 шт
- Масло вершкове - 50 г
- Халва з родзинками - 300 г
- Горіх волоський - 1 скл.
- Жовток яєчний - 2 шт
- Кунжут - 1 пач.
Лаваш обмазати розм´якшеним вершковим маслом. Залишити ненадовго, поки лаваш не пом´якшити.
Халву і горіхи потовкти. Викласти начинку на лаваш. У мене таких лавашів два.
З лавашів згорнути рулети. А з рулетів - вертуту. Викласти у форму для запікання. Обмазати вертуту жовтком, обсипати кунжутом.
Випікати в духовці 10-15 хвилин.
Рецепты пирогов и пирожков: скумбрия в маринаде рецепт.
Салат креветки рецепт авокадо. Помидоры авокадо салат рецепт.
Скороварки для приготовления каши: праздничные новогодние блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Рецепт салата с морепродуктами.
Готовим со вкусом - как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі