Вершковий пряник із цукатами та родзинками

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
789 Вершковий пряник із цукатами та родзинками
Фото - Вершковий пряник із цукатами та родзинками
інгредієнти:
  • Родзинки 225 г
  • Мигдаль 60 г
  • Цукати 50 г
  • Цукор ванільний 1 пач.
  • Цедра лимона 2 ч.л.
  • Дріжджі 20 г
  • Цукор-пісок 50 г
  • Молоко 100 мл
  • Борошно пшеничне 500 г
  • Яйце куряче
  • Масло вершкове 400 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Пудра цукрова 50 г

З'єднати родзинки, мигдаль, цукати, ванільний цукор і цедру лимона. Всі компоненти добре перемішати і за бажанням додати в масу кілька крапель мигдалевої олії. Залишити на 8 год у прохолодному місці.

Із борошна, цукру, молока, дріжджів, яєць, 250 г вершкового масла, солі і ароматних приправ вимісити тісто і залишити підійти на 60 хв у каструлі із закритою кришкою, укутавши ємність теплою тканиною або спеціальною повстяною насадкою. Ввести в тісто інгредієнти начинки, ще раз вимісити і надати масі форму прямокутника. Нагріти духовку до 180 градусів.

Пряники покласти на змащене жиром деко і випікати 60 хв, періодично змащуючи поверхню вершковим маслом.

Остудити на решітці, посипати цукровою пудрою і подавати.

ТутМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.

Салат из омлета с колбасойМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт имбирных пряников с фото: рецепт домашнего печенья на смальце. Формы для создания печенья.

Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Салат мимоза со свеклой. Салат мимоза с яблоками.

Рецет шоколадного крема заварного рецепт. Рецепт крем заварной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter