Вершковий пряник із цукатами та родзинками
- Родзинки 225 г
- Мигдаль 60 г
- Цукати 50 г
- Цукор ванільний 1 пач.
- Цедра лимона 2 ч.л.
- Дріжджі 20 г
- Цукор-пісок 50 г
- Молоко 100 мл
- Борошно пшеничне 500 г
- Яйце куряче
- Масло вершкове 400 г
- Сіль 1 ч.л.
- Пудра цукрова 50 г
З'єднати родзинки, мигдаль, цукати, ванільний цукор і цедру лимона. Всі компоненти добре перемішати і за бажанням додати в масу кілька крапель мигдалевої олії. Залишити на 8 год у прохолодному місці.
Із борошна, цукру, молока, дріжджів, яєць, 250 г вершкового масла, солі і ароматних приправ вимісити тісто і залишити підійти на 60 хв у каструлі із закритою кришкою, укутавши ємність теплою тканиною або спеціальною повстяною насадкою. Ввести в тісто інгредієнти начинки, ще раз вимісити і надати масі форму прямокутника. Нагріти духовку до 180 градусів.
Пряники покласти на змащене жиром деко і випікати 60 хв, періодично змащуючи поверхню вершковим маслом.
Остудити на решітці, посипати цукровою пудрою і подавати.
ТутМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.
Салат из омлета с колбасойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт имбирных пряников с фото: рецепт домашнего печенья на смальце. Формы для создания печенья.
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Салат мимоза со свеклой. Салат мимоза с яблоками.
Рецет шоколадного крема заварного рецепт. Рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter