Вареники з вишнями "Любов"
- Борошно 2 скл.
- Сіль
- Яйце 2 шт.
- Вода
- Вишня (заморожена) 0.5 кг
- Цукор 300 г
Замісити тісто.
Накрити його рушником або фольгою і дати постояти хвилин 20.
Змішати розморожену вишню (або свіжу) з цукром. Руками порозминати, щоб сік став активно виділятися. Перекласти в сито, дати стекти, зберігаючи сік. Дати стекти вишні мінімум 2-3 години, краще на ніч залишити в прохолодному місці.
Коли тісто постоїть, приступити до ліплення вареників. Зробити з тіста ковбаску, яку нарізати на шматочки, які потім розгортати. Наліпити вареники, тепер поставити уварювати отриманий сік.
Уварювати на невеликому вогні в казанку до тих пір, доки не загусне і не зменшиться в об'ємі в 2 рази. Перед варінням в сік додати трохи крохмалю для густоти.
Відварити вареники в злегка підсоленій воді. Як спливуть, хвилини через 2, дістати. Викласти обсохнути на дошку. Вареники не повинні стикатися і склеюватися.
Перед подачею укласти красиво на тарілочку в один шар і полити соусом (або подати окремо).
Страны в которых предпочтительны Рыбные салаты. Салаты из Рыбных консерв.
Рецепт салат морепродукты. Морепродукты салат рецепт.
Пирог В Мультиварке Рецепты - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
http://recepti.biz.uaПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter