Вареники з вишнями "Любов"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1020 Вареники з вишнями "Любов"
Фото - Вареники з вишнями
інгредієнти:
  • Борошно 2 скл.
  • Сіль
  • Яйце 2 шт.
  • Вода
  • Вишня (заморожена) 0.5 кг
  • Цукор 300 г

Вареники з вишнями Замісити тісто.

Вареники з вишнями Накрити його рушником або фольгою і дати постояти хвилин 20.

фото Вареники з вишнями Змішати розморожену вишню (або свіжу) з цукром. Руками порозминати, щоб сік став активно виділятися. Перекласти в сито, дати стекти, зберігаючи сік. Дати стекти вишні мінімум 2-3 години, краще на ніч залишити в прохолодному місці.

Коли тісто постоїть, приступити до ліплення вареників. Зробити з тіста ковбаску, яку нарізати на шматочки, які потім розгортати. Наліпити вареники, тепер поставити уварювати отриманий сік.

Уварювати на невеликому вогні в казанку до тих пір, доки не загусне і не зменшиться в об'ємі в 2 рази. Перед варінням в сік додати трохи крохмалю для густоти.

Відварити вареники в злегка підсоленій воді. Як спливуть, хвилини через 2, дістати. Викласти обсохнути на дошку. Вареники не повинні стикатися і склеюватися.

Вареники з вишнями Перед подачею укласти красиво на тарілочку в один шар і полити соусом (або подати окремо).

Страны в которых предпочтительны Рыбные салаты. Салаты из Рыбных консерв.

Рецепт салат морепродукты. Морепродукты салат рецепт.

Пирог В Мультиварке Рецепты - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.

http://recepti.biz.uaПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter