Вареники з терном
- Борошно пшеничне 3 скл.
- Молоко 0.5 скл.
- Вода 0.33 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Ягода (терен) 400 г
- Цукор 150 г
Замісити тісто (борошно, молоко, вода, яйце, олія, сіль).
Приготувати терен: перебрати і промити.
Дати стекти і трохи обсушити.
Розділити тісто на невеликі кульки.
Розкачати коржики, у середину покласти терен і зверху цукор.
Заліпити добре.
Поставити воду на вогонь, злегка посолити.
Укинути вареники по одному, помішуючи дуже акуратно ложкою.
Як тільки вареники спливуть, дати прокипіти 2-3 хвилини.
Вийняти на тарілку і, доки гарячі, посипати зверху цукром.
Рецепты в пост сухоядениеРецепты постных блюд. История возникновения постов
Блюда - Серий: 226 - легкие блюда.
Салат из картошки http://recepti.biz.ua
Мимоза салат с яблокомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Пирог со шпинатомПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter