Вареники з полуницею чи іншими ягодами
- Борошно 3 скл.
- Сода 0.5 ч.л.
- Вода (кисле молоко (кефір)) 250 г
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 скл.
- Оцет 1 ст.л.
- Полуниця 600 г
- Масло вершкове 70 г
Підігріти склянку води, влити у миску і додати 1 ст. л. оцту, 1 ч. л. солі, 2 ч. л. цукру, 0,5 ч. л. соди. Додати борошно, спочатку помішувати ложкою, а потім, коли вже погустіше стає, вимішувати руками, борошна скільки візьме, щоб вийшло м'яке, нетуге тісто.
Із тіста зробити джгутик і розрізати на шматочки.
Шматочки вмочити в борошно й зробити з них коржики (розкотити качалкою до середньої товщини, щоб не вийшли дуже тонкі). Тепер на кожен коржик покласти ягідки і посипати 1 ч. л. цукру. Зліпити вареник.
Готові вареники укинути в киплячу воду і варити приблизно 5 хвилин.
Готові вареники посипати цукром і додати вершкове масло.
Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку. Украшение блюд.
Как приготовить вкусный шашлык: приготовление пасты в мультиварке. Мультиварка Philips.
Рецепты быстрых Холодных закусокУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Как приготовить летний салат - рецепт салата с буряком. Готовим со вкусом.
Майонез Лимончик тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter