Вареники з квашеною капустою

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
2712 Вареники з квашеною капустою
Фото - Вареники з квашеною капустою
інгредієнти:
  • Капуста білоголова (квашена) 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)
  • Борошно 1 кг
  • Сіль
  • Вода

Замісити тісто: на 1 кг борошна додати 2 склянки крижаної води і дрібку солі. Гарненько вимісити і дати постояти 15-20 хвилин.

Підготувати начинку: цибулину дрібно порізати, підсмажити на малій кількості олії до золотистого кольору. Капусту гарненько віджати і викласти до цибулі. Приправити чорним меленим перцем. Обсмажувати до випаровування рідини. Дати охолонути.

У розкатаному тісті вирізати кружечки, на них викладати по 1 чайній ложці начинки і формувати вареники.

Закидати в киплячу підсолену воду, варити, помішуючи, 2 -3 хвилини.

Подавати до столу гарячими з грибним соусом або топлeним маслом. 

 

салат святковий рецепт

Салаты из брокколи на зиму рецептыВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку

Салат с окороком и омлетом тут

Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом. Салат из копчёной Курицы.

Рецепты индийской кухни из мясаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2511Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепт домашний майонезКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Способ приготовления блюда из яиц одно здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter