Вареники з квашеною капустою
- Капуста білоголова (квашена) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Борошно 1 кг
- Сіль
- Вода
Замісити тісто: на 1 кг борошна додати 2 склянки крижаної води і дрібку солі. Гарненько вимісити і дати постояти 15-20 хвилин.
Підготувати начинку: цибулину дрібно порізати, підсмажити на малій кількості олії до золотистого кольору. Капусту гарненько віджати і викласти до цибулі. Приправити чорним меленим перцем. Обсмажувати до випаровування рідини. Дати охолонути.
У розкатаному тісті вирізати кружечки, на них викладати по 1 чайній ложці начинки і формувати вареники.
Закидати в киплячу підсолену воду, варити, помішуючи, 2 -3 хвилини.
Подавати до столу гарячими з грибним соусом або топлeним маслом.
Салаты из брокколи на зиму рецептыВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Салат с окороком и омлетом тут
Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом. Салат из копчёной Курицы.
Рецепты индийской кухни из мясаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2511Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт домашний майонезКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Способ приготовления блюда из яиц одно здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter