Вареники з картоплею і з ягідками
- Борошно 4 скл.
- Яйце 2 шт.
- Вода (тепла) 1 скл.
- Олія рослинна 1 скл.
- Сіль
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Жимолость (вишня, полуниця)
Тісто.
Насипати борошно у миску.
Розбити яйця.
Додати сіль.
Налити олію.
Додати води і замісити круте тісто.
Тісто треба вимішувати довго, щоб воно вийшло гладким і еластичним.
Тісто скачати в кулю і залишити на 30 хвилин на столі.
Начинка.
Перша начинка з картоплі.
Викласти картоплю в каструлю і варити на повільному вогні до готовності.
Наприкінці посолити.
Нарізати ріпчасту цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Картоплю потовкти і додати смажену цибулю. Все добре перемішати. Картоплю остудити.
Друга начинка - свіжі або заморожені ягоди.
Тісто розгорнути в джгут і нарізати.
Обваляти шматочки в борошні і розкачати, щоб вийшли невеликі кружечки.
На кожен кружечок в серединку покласти начинку, згорнути навпіл і защипати краї.
Вареники варити в підсоленій воді протягом 5 хвилин.
Викласти вареники в миску, додати вершкове масло або сметану.
Вареники з ягодами можна посипати цукром.
Подбор интернета в квартиру: колбаса домашняя без кишок.
Вкусные рецепты для похудения - кулинария блюда из печени.
Пирог со шпинатом и фетой в мультиваркеРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter