Вареники з картоплею
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Корейка 100 г
- Петрушка
- Перець
- Сіль
- Вода 200 мл
- Молоко 200 мл
- Борошно 500 г
Шматочки бекону обсмажити, додати дрібно нарізану цибулину і смажити до золотистого кольору.
Картоплю почистити, зварити, розім'яти, змішати із засмажкою, додати петрушку, сіль і перець.
Замісити круте тісто для вареників.
Тісто розкачати як можна тонше, вирізати з нього кружечки.
У центр кожного кружечка покласти начинку - картопляне пюре із засмажкою.
Вареники щільно заліпити і варити в підсоленому окропі.
Коли спливуть, дістати шумівкою, викласти на тарілку і полити олією із обсмаженою цибулею.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.
http://recepti.biz.ua салаты мясные рецепты
Рецепты гуляш суп www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепт царской пасхи.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Характеристика американской кухни http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter