Вареники з картоплею
- Борошно 5 скл.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Вода 2 скл.
- Картопля 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чорний
Борошно просіяти, додати яйця і сіль.
Додати води потроху. Замісити круте тісто. Тісто має бути ніжним і м'яким. Загорнути в плівку (під рушником може підсохнути, якщо залишити на годину-дві) і залишити хвилин на 20-30 відпочити.
Начинка. Відварити картоплю в підсоленій воді (потім злити всю воду). Розім'яти у пюре (не блендером, інакше буде дуже рідке пюре), посолити, поперчити, додати половину підсмаженої хрусткої цибулі (з олією, на якій вона смажилася, можна посмажити на дрібно нарізаному салі - тоді вийдуть шкварки), залишити остигати.
Третину або чверть тіста скачати ковбаскою.
Цю ковбаску нарізати шматочками невеликими, завтовшки 1-1,5 см.
Шматочки обваляти в борошні.
Кожен шматочок розкачати в кружечок не тонко. Взяти трохи начинки, покласти на середину.
Начинки потрібно покласти стільки, щоб без зусиль з'єднати краї вареника. Зліпити акуратно і ніжно. Якщо краї не хочуть склеюватися, поставити поруч тарілку з водою і змочати краєчок тіста.
Укласти на присипану поверхню.
Закип'ятити воду (краще за все варити у широкій неглибокій каструлі або казанку). Посолити, кинути вареники і варити хвилини 2, максимум 3.
Готові вареники виловити шумівкою, перемішати з рештою підсмаженої цибулі і подавати.
Рецепт салат мясной http://recepti.biz.ua
Здесьриба смажена фото
Готовим со вкусом: салат с копченым мясом рецепт.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter