Вареники з картоплею

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
852 Вареники з картоплею
Фото - Вареники з картоплею
інгредієнти:
  • Борошно 5 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль
  • Вода 2 скл.
  • Картопля 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець чорний

Вареники з картоплею інгредієнти Борошно просіяти, додати яйця і сіль.

Вареники з картоплею Додати води потроху. Замісити круте тісто. Тісто має бути ніжним і м'яким. Загорнути в плівку (під рушником може підсохнути, якщо залишити на годину-дві) і залишити хвилин на 20-30 відпочити.

фото Вареники з картоплею Начинка. Відварити картоплю в підсоленій воді (потім злити всю воду). Розім'яти у пюре (не блендером, інакше буде дуже рідке пюре), посолити, поперчити, додати половину підсмаженої хрусткої цибулі (з олією, на якій вона смажилася, можна посмажити на дрібно нарізаному салі - тоді вийдуть шкварки), залишити остигати.

Вареники з картоплею Борошно

Третину або чверть тіста скачати ковбаскою.

 

Вареники з картоплею Яйце Цю ковбаску нарізати шматочками невеликими, завтовшки 1-1,5 см.

Вареники з картоплею Сіль

Вареники з картоплею Вода Шматочки обваляти в борошні.

Вареники з картоплею Картопля Кожен шматочок розкачати в кружечок не тонко. Взяти трохи начинки, покласти на середину.

Вареники з картоплею Цибуля ріпчаста Начинки потрібно покласти стільки, щоб без зусиль з'єднати краї вареника. Зліпити акуратно і ніжно. Якщо краї не хочуть склеюватися, поставити поруч тарілку з водою і змочати краєчок тіста.

Вареники з картоплею Перець чорний Укласти на присипану поверхню.

Вареники з картоплею Закип'ятити воду (краще за все варити у широкій неглибокій каструлі або казанку). Посолити, кинути вареники і варити хвилини 2, максимум 3.

Готові вареники виловити шумівкою, перемішати з рештою підсмаженої цибулі і подавати. 

 

Рецепт салат мясной http://recepti.biz.ua

Здесьриба смажена фото

Готовим со вкусом: салат с копченым мясом рецепт.

Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовика.

рецепты морепродукты салаты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter