Вареники з капустою і грибами

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
858 Вареники з капустою і грибами
Фото - Вареники з капустою і грибами
інгредієнти:
  • Борошно 3 скл.
  • Вода 0.5 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Капуста білоголова 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Гриби 300 г
  • Томатна паста 0.5 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Петрушка (зелень) 1 пуч.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Перець чорний

Замісити тісто середньої густини, розкотити його в тонкий пласт. Розкачане тісто розрізати на квадрати розміром 5x5 см (з них ліплять трикутні вареники, складаючи протилежні кути квадратів) або вирізати тонкою склянкою (для отримання круглих вареників). 

Капусту нашаткувати, цибулю і моркву подрібнити, покласти на сковорідку з високими бортиками, попередньо розігріту з рослинною олією. Додати порізані соломкою гриби, томат-пюре, перець, сіль, цукор. Тушкувати 20 хвилин. Пересипати на тарілку, охолодити, додати подрібнену зелень петрушки.

 

Начинку укласти точно в центр квадратів, не більше 1 ч. л., щоб вареник не переповнювався і тісто не дуже натягалося. Місця з'єднань треба намагатися робити не товще решти тіста, інакше вареники погано проваряться і будуть грубі на смак.

 

Підготовлені вареники варити у великій кількості киплячої, підсоленої води хвилин 5. Виловити на тарілку за допомогою шумівки.

приготовить куриные отбивные

Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепт с фото. Первые кадры.

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.

Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салата из морепродуктов.

Маковый тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter