Вареники з капустою і грибами
- Борошно 3 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Капуста білоголова 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Гриби 300 г
- Томатна паста 0.5 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний
Замісити тісто середньої густини, розкотити його в тонкий пласт. Розкачане тісто розрізати на квадрати розміром 5x5 см (з них ліплять трикутні вареники, складаючи протилежні кути квадратів) або вирізати тонкою склянкою (для отримання круглих вареників).
Капусту нашаткувати, цибулю і моркву подрібнити, покласти на сковорідку з високими бортиками, попередньо розігріту з рослинною олією. Додати порізані соломкою гриби, томат-пюре, перець, сіль, цукор. Тушкувати 20 хвилин. Пересипати на тарілку, охолодити, додати подрібнену зелень петрушки.
Начинку укласти точно в центр квадратів, не більше 1 ч. л., щоб вареник не переповнювався і тісто не дуже натягалося. Місця з'єднань треба намагатися робити не товще решти тіста, інакше вареники погано проваряться і будуть грубі на смак.
Підготовлені вареники варити у великій кількості киплячої, підсоленої води хвилин 5. Виловити на тарілку за допомогою шумівки.
Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепт с фото. Первые кадры.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салата из морепродуктов.
Маковый тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter