Вареники з хрусткою курочкою
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Курка (стегенця, невеликі) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Олія рослинна
- Молоко
- Спеції (сіль, перець)
Почистити і відварити картоплю в підсоленій воді.
Стегенця або інше куряче м'ясо відварити.
У просіяне борошно розбити яйце і додати 0,5 склянки холодної солоної води.
Замісити тісто. Накрити плівкою.
Цибулю і куряче м'ясо дрібно нарізати і обсмажити на олії до хрусткої скоринки.
У картоплю додати молоко і зробити пюре. Додати м'ясо з цибулею, перемішати.
Розкачати тісто тонко, склянкою вирізати кружки.
На кожен кружок покласти начинку і зліпити вареник.
Вареники варити приблизно 5 хвилин у підсоленій воді. Можна додати у воду курячий бульйон. Подавати зі сметаною або маслом.
http://recepti.biz.uaпеченя по домашньому
Куриный рулет домашнего копчения.
Рецепты на праздничный стол: новогодние блюда рецепты с фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты пляцков с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter