Вареники з грибами і картоплею

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
813 Вареники з грибами і картоплею
Фото - Вареники з грибами і картоплею
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне
  • Вода
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль
  • Гриби білі сушені
  • Картопля
  • Цибуля ріпчаста
  • Олія рослинна

Гриби замочити у кип'яченій гарячій воді.

Із борошна, води і яйця замісити тісто як на пельмені. Залишити його, накривши рушником.

Набряклі гриби подрібнити блендером, попередньо зливши воду.

Ріпчасту цибулю подрібнити і обсмажити на олії.

Картоплю відварити і потовкти.

Змішати картоплю, гриби і цибулю; посолити.

Якщо фарш вийшов сухим і розпадається, додати воду, у якій замочували гриби. Додавати потроху до досягнення еластичної маси.

Тісто розкачати, вирізати кружечки, на середину викласти фарш, краї защипати.

Відварити в підсоленій воді, варити після закипання 5-6 хвилин.

Подавати зі сметаною.

Немецкая кухня рецепты с фото салатыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter