Вареники з грибами і картоплею
856
інгредієнти:
- Борошно пшеничне
- Вода
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Гриби білі сушені
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Олія рослинна
Гриби замочити у кип'яченій гарячій воді.
Із борошна, води і яйця замісити тісто як на пельмені. Залишити його, накривши рушником.
Набряклі гриби подрібнити блендером, попередньо зливши воду.
Ріпчасту цибулю подрібнити і обсмажити на олії.
Картоплю відварити і потовкти.
Змішати картоплю, гриби і цибулю; посолити.
Якщо фарш вийшов сухим і розпадається, додати воду, у якій замочували гриби. Додавати потроху до досягнення еластичної маси.
Тісто розкачати, вирізати кружечки, на середину викласти фарш, краї защипати.
Відварити в підсоленій воді, варити після закипання 5-6 хвилин.
Подавати зі сметаною.
Немецкая кухня рецепты с фото салатыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі