Вареники з чорною смородиною
- Водa 0.5 скл.
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Смородина чорна 1 скл.
- Цукор
Із води, солі та борошна замісити круте, еластичне тісто, яке не липне до рук.
Ягоди трохи розморозити. Приблизно півгодини нехай полежать при кімнатній температурі.
Тісто частинами розкотити на столі качалкою (і те, і інше треба присипати борошном) досить тонко. Вирізати формочкою кружечки, діаметром приблизно 6 см. На кожен кружечок викласти ягоди (начинки стільки, щоб можна було зліпити вареник), ягоди присипати цукровим піском.
Зліпити вареники. Скласти на посипану борошном поверхню.
Відварити у підсоленій киплячій воді хвилин 12-15 після того, як спливуть.
Подавати, посипавши цукровим піском.
Ржаная закваска рецептХлеб В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с курицей. Рецепты на праздничный стол.
ТутКулинарные рецепты
Интересует метод Ларисы Ренар: психолог лариса ренар. Психолог семейный.
Готовим со вкусом - мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter