Вареники польські із картоплею і сиром
1141
інгредієнти:
- Сир 200 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля біла 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Борошно 4 скл.
- Вода (молоко)
- Масло вершкове
Сир змішати з відвареною м'ятою картоплею.
Додати туди смажену на рослинній олії дрібно нарізану цибулю, перець чорний, сіль і добре перемішати.
З молока (води) і борошна вимісити круте тісто, розкачати його на столі товщиною в 3-5 мм і вирізати склянкою кружечки для вареників.
У кожен кружечок покласти фарш і зробити вареник.
Варити вареники в підсоленій воді до готовності, виймати шумівкою.
Полити розтопленим вершковим маслом.
Доставка готовой еды на неделю: пицца картинки. Суши-бар СуВокШи.
Кулинарные рецепты от Tramontina: сальса рецепт с фото.
recepti.biz.ua рецепт приготовление заварного крема
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі