Вареники по-словацьки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
963 Вареники по-словацьки
Фото - Вареники по-словацьки
інгредієнти:
  • Бринза 120 г
  • Картопля 500 г
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Петрушка
  • Масло вершкове 120 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Вода
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Сметана
  • Борошно

Із просіяного борошна, яйця і підсоленої води замісити некруте тісто. Бринзу розім'яти виделкою і перемішати з товченою варeною картоплею, додати прянощі, сіль, дрібно нарізану зелень петрушки. Тісто розкачати, розрізати на квадратики. На кожен квадратик покласти фарш, краї з'єднати і защипнути так, щоб вийшов маленький трикутник. Зварити в киплячій підсоленій воді.

Зварені вареники вийняти шумівкою, сполоснути теплою водою. Викласти на тарілку, полити сметаною і підсмаженою на вершковому маслі дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.

Іноді замість сметани додати дрібно нарізаний і підсмажений копчений шпик.

Здесьсалати на кожний день

Рецепты для пароварки, вкусно: французские салаты рецепты с фото.

Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.

www.recepti.biz.ua рецепты заварного крема

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter