Вареники по-словацьки
- Бринза 120 г
- Картопля 500 г
- Перець чорний
- Сіль
- Петрушка
- Масло вершкове 120 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Вода
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Сметана
- Борошно
Із просіяного борошна, яйця і підсоленої води замісити некруте тісто. Бринзу розім'яти виделкою і перемішати з товченою варeною картоплею, додати прянощі, сіль, дрібно нарізану зелень петрушки. Тісто розкачати, розрізати на квадратики. На кожен квадратик покласти фарш, краї з'єднати і защипнути так, щоб вийшов маленький трикутник. Зварити в киплячій підсоленій воді.
Зварені вареники вийняти шумівкою, сполоснути теплою водою. Викласти на тарілку, полити сметаною і підсмаженою на вершковому маслі дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.
Іноді замість сметани додати дрібно нарізаний і підсмажений копчений шпик.
Здесьсалати на кожний день
Рецепты для пароварки, вкусно: французские салаты рецепты с фото.
Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
www.recepti.biz.ua рецепты заварного крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter