Вареники парові

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1104 Вареники парові
Фото - Вареники парові
інгредієнти:
  • Сир 250 г
  • Яйце 3 шт.
  • Сіль
  • Цукор (якщо солодкі) 0.5 скл.
  • Борошно

Всі інгредієнти змішати, якщо начинка солона, то додати тільки сіль, а якщо солодка, то ще й цукор. Тісто має бути крутим. Начинка будь-яка. Зробити з тіста кружечки, покласти в середину начинку і сформувати вареники у формі півкола. Викласти в пароварку або, якщо немає її, то в сито над каструлею з киплячою водою і накрити кришкою. Варити до готовності.

Рецепты по консервации овощей http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные сайты с рецептами и фото. Мультиварка Philips.

Салат цезарь с КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter