Вареники "На галявинці в лісі"
- Борошно 3 скл.
- Вода (холодна) 1 скл.
- Шпинат
- Сіль
- Картопля 1.2 кг
- Цибуля 3 шт.
- Опеньки (заморожені) 300 г
Дві кульки замороженого шпинату опустити на 3-5 хвилин у киплячу воду. Дати охолонути. Додати 3 ст. л. води, подрібнити в пюре у бледері.
Змішати борошно, воду, пюре зі шпинату, сіль (2 щіпки).
Вимісити тісто. Загорнути в плівку. Дати постояти 30 хвилин.
Відварити картоплю. Зробити з неї пюре.
Цибулю дрібно порізати. Обсмажити на олії.
У картопляне пюре додати сіль, перець, смажену цибулю, кріп, петрушку, карі.
Перемішати.
Опеньки відварити до готовності в солоній воді. Остудити. Дати стекти рідині.
Тісто розділити на 3 частини. Кожну частину тонко розкотити.
Викласти пюре.
Скачати в рулет.
Порізати на частини. Викласти на деко.
У центр кожного вареника вставити грибочки.
Варити на парі.
Розмір вареників краще робити дрібніше.
Грибочки вставляти глибше.
Пароварку змастити олією.
Рецепт творожные пончики. Рецепт творожных пончиков.
Зефир в шоколаде: конфеты карамель. Конфеты с логотипом компании.
Торты без выпечки рецептыИзготовление тортов на заказ
Первые блюда рецепт с фотоКулинарные рецепты
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter